Your body is your CASTLE

Et av årets hotteste temaer på Body Mind Spirit 2018 er Body. Ta med deg treningstøy og test ut massevis av ulike treningsformer med blant annet Funkygine, Yngvar Andersen, Vibeke Klemetsen, Norges Taiji-dronning Pamela Hiley og prøve spennende nyheter som SOMA MOVE®. 

På årets Body Mind Spirit Festival på Norges Varemesse på Lillestrøm kan du oppleve mer enn 200 foredrag og aktiviteter.

Sterk utenpå og inni med Funkygine

 Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som Funkygine, er en av de du kan trene med. Den nybakte mammaen har en av Norges mest populære treningsblogger. Lyst til å prøve? Øktene kjennetegnes av kul egenvekttrening som passer for alle, og hun er opptatt av å lære bort enkle øvelser som kan gjøres hjemme foran TV-en.

Les mer om Fynkygine her »

KJØP BILLETT

Holistisk trening med Ashtanga Yoga og SOMA MOVE®

Hørt om SOMA MOVE®? Det er en svensk, helt ny treningsform som omfatter alle treningsbare aspekter, som styrke, mobilitet, balanse, koordinasjon, spenst og kondisjon.
Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. I timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet.

Ashtanga med Vibeke Klemetsen

En annen aktivitet du vil elske, er Ashtanga Yoga med Vibeke Klemetsen som arrangeres lørdag. Hele kroppen får kjørt seg, og du må jobbe med både styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Etter timen sitter deltakerne igjen med følelse av letthet og ro i både kropp og sinn. Gravid eller vondt i ryggen? Klemetsens økt passer for absolutt alle, både nybegynnere og erfarne, så her er det bare til å klinke til og benytte seg av muligheten.

Les også: My name is yoga and I will change your mind – Vibeke Klemetsen

Maks effekt med minimum trening
Høres det ut som en drøm? Nei da! Yngvar Andersen, treningsinstruktør i programmet Puls på NRK, kjører 10-minutters økter på festivalen både fredag, lørdag og søndag. Du får smarte tips for hvordan du kan snike inn litt ekstra aktivitet i en travel hverdag, og du trenger ikke engang ha med deg treningstøy for å delta. På søndag har Andersen også en lengre økt som heter «Kom i form med minst mulig innsats» – en herlig kombinasjon av foredrag og treningsøkt i ett!

Les også: Yngvar Andersen – effektiv trening

Programmet oppdateres fortløpende – velkommen til en herlig helg!

Se hele programmet her

Skrevet av: Ann-Sophie Stene

KJØP BILLETT  

 

 

Share this: