Yoga & Movement på Wellbeing Festival Trondheim!

Her får du en oversikt over yoga, bevegelse og meditasjon på Wellbeing Festival på Scandic Lerkendal i Trondheim 2.-4. mars! 


 
Åpningstider
Fredag 2. mars: 13.00 – 20.00
Lørdag 3. mars: 11.00 – 20.00
Søndag 4. mars: 11.00 – 18.00

Fullt program her!

NB! Kjøp billett på nett og unngår kø!
 

Fredag

Wellbeing Lounge – fredag
14.00
Felles meditasjon og gruppehealing med Healingens Hus. Felles meditasjon og healing – velkommen! Healingens Hus er et spirituelt fellesskap i Trondheim, åpent for alle, uavhengig av tro. Et fellesskap som gir kvalitet i hverdagen, hvor man kan snakke om det man har på hjertet, og der man føler at man er verdt noe. Ingen fordømmelse, trygt og mye kjærlighet. Hver onsdag er det gratis meditasjoner hvor alle kan være med.
16.00
Stress Relief and Clearing the Emotions of the Past. With Suzana Westaway, Kundalini Yoga and Sound.
17.00
Meditation til dine manifestationer. Med Gudrun Boost. Velkommen til denne meditation, en meditation hvor du kan slippe et mønster, og skabe plads til din drøm og en ny måde at leve på. Dette er en dyb meditation hvor du tager på en rejse, slipper det der ikke længere tjener dig og skaber rum til det du drømmer om i livet.
18.00
Healing Circle with medium Kenny Corris.
19.00
Metta-meditasjon med kjærlig vennlighet. Med Global Yoga. Denne meditasjonen har som fokus å utvikle velvilje, vennlighet og varme overfor andre, men også overfor oss selv. Hvor mange av oss har til tider nedsettende og kritiske tanker om oss selv? Hvor mange av oss tar ikke godt nok vare på oss selv? Denne meditasjonen er forsket på og kan ved å bli gjentatt regelmessig bl.a medføre:
– økte positive følelser og mindre av de negative
– redusere migrene, kronisk smerte m.m.
– gjøre oss mer hjelpsomme
– øke vår medfølelse overfor andre og oss selv
Dalai Lama har sagt at loving kindness er noe av det vi trenger mest av i verden.
Vi har alle en naturlig kapasitet for vennlighet, men vi er kanskje ikke flinke nok å ta vare på og utrykke denne delen så mye som vi burde. Velkommen til å vekke opp og utrykke din vennlige kjærlighet overfor deg selv og andre. Velkommen!
 
Open Space – fredag
14.00
Coordinating the Mind, Body, and Soul. Every Kundalini Yoga class has Gong relaxation and meditation included. With Suzana Westaway, Kundalini Yoga and Sound.
15.00
Restorativ Yoga: Restorativ Yoga er en hvilende yogaform basert på Iyengar tradisjonen samt prinsippene i mindfulness som stressreduksjon. Hensikten med restorativ yoga er å nedaktivere et overaktivt sinn og en anspent kropp. Dette både som forebygging og rehabilitering. Stress kan virke nedbrytende på både fysisk og psykisk helse, når mønstre setter seg som kroniske plager. Det å finne stillheten i kroppen kan være en metode og en løsning på sikt for god helse, indre ro og velvære. «Listen to your body when it whispers, so you can don’t have to hear it scream» (Yogaens Hus)
17.00
Guidet meditasjon: Finn roen og stillheten i deg selv, og i din egen kropp.  Med Healingens Hus.
18.00
Dao-meditasjon med Frode Strand Karlsen fra Trondheim Taiji-senter. Dao-meditasjon er den tradisjonelle meditative praksis fra det gamle Kina.
19.00
Taijiquan (Tai Chi) med Frode Strand Karlsen. Trondheim Taiji Senter. Taiji er en tradisjonell kinesisk treningsform. Gjennom myke bevegelser med koordinasjon og struktur styrkes både den fysiske og mentale helsen. Det kan kalles en form for meditasjon i bevegelse, der en flyter som en elv og samtidig er stødig som et fjell. Gjennom å oppdage stillheten i bevegelsene finner man veien til en meditativ tilstand, der tankene stilner og kroppen slapper av. Trondheim Taiji Senter er et fulltidssenter med ukentlige kurs i Taijiquan og Qigong. I tillegg holder vi helgeworkshops i inn- og utland. Hjertelig velkommen til en introduksjonstime hvor du kan få et lite innblikk i Taijiens univers.
 
Gofoten – fredag
14.00
Pleie og påfyll med yin yoga for ryggen og hoftene: Yin yoga er myk yoga med fokus på nærvær, ro og stillhet. Alle øvelsene gjøres liggende og sittende. Du guides gjennom øvelsene og lander mykt og behagelig. Med nydelige eteriske oljer får du hjelp til å slappe av. Etter hvert vil du oppdage at spenninger slipper taket og du finner en indre ro. Yin yoga følger naturens rytme gjennom året og dens påvirkning på kropp, emosjoner og det mentale. Vinteren er knyttet til vannelementet og vi gjør sekvenser som aktiverer nyre- og blæremeridianene. 60 min.  (Ved Yogaens Hus)
15.00
Trommereise med Anita og Amalie. Trommerytmen fører oss inn i en behagelig avslappet tilstand. Mulighet til å finne ditt kraftdyr, som kan gi deg råd og støtte, også senere. Finn roen, og legg hverdagen til side. Det finnes ikke bare én verden, men også en annen verden som vi kanskje ikke er så bevisst, nemlig den spirituelle siden av deg selv.
16.00
Gongbad med gongmester Tor Arne Håve. Når Gongen spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger, dette gir deg en meget dyp avspenning. I tillegg til at GongMasteren kanskje synger/chanter. Lyden har en helende effekt på kroppen og sinnet. Du kan kjenne deg avslappet i flere dager etter en Gongavspenning. Man sier gjerne «Happiness has arrived» etterpå – det er nemlig slik det føles. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom kropp, sinn og sjel – hele deg – det er en helt underbar opplevelse! Du opplever en dyp meditativ tilstand, den tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft.
17.00
Global Yoga Yin: Yin yoga er en rolig og meditativ yogastil som kan praktiseres av alle. Vi jobber med bindevev i kombinasjon med pust og avspenning. Målet er å fjerne fysiske og mentale blokkeringer. I tillegg til økt bevegelighet og bedre funksjon kan effekten av yin yoga være økt velvære, mer energi, mindre spenninger i kroppen, bedre søvn og styrket mental helse. Klassen er tilpasset nybegynnernivå, så du trenger hverken være myk eller ha trent yoga tidligere. (Global Yoga Trondheim)
18.00
Kundalini Yoga with Suzana Westaway. Kundalini yoga is an ancient yoga style. It is a powerful technology where a practitioner works with the body and its subtle energies in a holistic way. This has a deep and fast effect on the body-mind-spirit, bringing them to work together. Our body is a vehicle for moving energy. The energy is moved by body postures, hand postures, eyes focus, self-guided breathing, visualisation, sound (Gong, chanting), intentions and meditation. All of these are included in every Kundalini Yoga practice. Gong and other instruments for healing with sound are often played to support practitioners. The sound of Gong is very renewing for the nervous system and it provides a deep relaxing state for the body and mind. Suzana Westaway, MSc, is a certified Kundalini Yoga instructor (by the Kundalini Research Institute, US); certified Gong Yoga teacher.
19.00
Kvinnesirkel: Wellbeing and the power of connecting. Vår første sirkel for helgen. Med Ida Johansen Ingebrigtsen. Temaet for denne sirkelen er hvordan wellbeing – livskvalitet – kan øke i møte med andre. Hvordan kan man velge et sosialt nettverk som vil deg vel? Vi skal bevege oss, vi skal bruke stemmen, og mye mer. Hver og en av oss sitter på enorme mengder kunnskap som resultat av våre levde erfaringer. Dette bruker vi nå for å lage en sirkel av søstre som støtter hverandre.
En kvinnesirkel er et sted du som kvinne/jente skal kunne slappe av, føle støtte og utfordre deg selv i nærvær av andre. Her dannes en sirkel med medmennesker som kan dele erfaringer og inntrykk. Man deler av seg selv, og får så utrolig mye mer tilbake. Siden tidenes morgen har kvinner samlet seg i sirkler, og vi fortsetter tradisjonen. Intensjonen for sirkelen er åpenhet og til støtte. Finn kraft i deg selv sammen med oss. Bli med på kvinnesirkel under Wellbeing Festival! Vel møtt.
 
**

Lørdag

Wellbeing Lounge – lørdag
12.00
iRest Yoga Nidra for avslapning og god søvn ved Markus Aursund, Shankha Ayurveda & Yoga Klinikk Trondheim. Yoga nidra er en gammel meditasjonsteknikk. Du vil ligge på matta og bare la tankene dine følge instruktørens veiledning. Forskning har vist at iRest Yoga Nidra er effektiv for å slappe av og forbedre søvnløshet, depresjon og kroniske smerter. Kom og prøv denne annerledes meditasjonsstilen som gir hvile i kropp og sinn.
13.00
Chakrameditasjon og healing ved Jannicke Rasmussen og Erna Dahle, Esterella. Velkommen!
14.00
LYS Meditation. Med Gudrun Boost. Det har længe været en mørk tid, og det kan være at du føler dig mat og mørk. Energien er langt væk og det påvirker måske dit humør? Her har du en meditation hvor du rejser ud i ingenting og genskaber kontakten til dit indre lys. Meditationen varer i ca. 30 minutter.
15.00
Healingsirkel med meditasjon og musikk. Med Tone Wenes, Skjebnehjulet.
16.00
Meditation to Sleep Better. With Suzana Westaway, Kundalini Yoga and Sound. The meditation includes Pranayama (breathing exercise) and simple physical exercises.
17.00
Guidet meditasjon: Finn roen og stillheten i deg selv, og i din egen kropp.  Med Healingens Hus.
18.00
Dao-meditasjon med Frode Strand Karlsen, fra Trondheim Taiji-senter. Dao-meditasjon er den tradisjonelle meditative praksis fra det gamle Kina.
19.00
Fjellmeditasjon. Med Global Yoga Trondheim. Finn din indre styrke gjennom denne meditasjonen. Fjellet er symbolet for nærhet og stillhet. Ved å visualisere fjellet for din kropp og ditt sinn vil du kunne finne din stillhet, styrke og tilstedeværelse. Velkommen! (20 min)
 
Open Space – lørdag
12.00
Taijiquan (Tai Chi) med Frode Strand Karlsen. Trondheim Taiji Senter. Taiji er en tradisjonell kinesisk treningsform. Gjennom myke bevegelser, med koordinasjon og struktur styrkes både den fysiske og mentale helsen. Det kan kalles en form for meditasjon i bevegelse, der en flyter som en elv og samtidig er stødig som et fjell. Gjennom å oppdage stillheten i bevegelsene finner man veien til en meditativ tilstand, der tankene stilner og kroppen slapper av. Trondheim Taiji Senter er et fulltidssenter med ukentlige kurs i Taijiquan og Qigong. I tillegg holder vi helgeworkshops i inn- og utland. Hjertelig velkommen til en introduksjonstime hvor du kan få et lite innblikk i Taijiens univers.
 
13.00
Yoga for barn. Med Sara Støbakk, Sole Yoga. Barn elsker å leke og utforske verden med sin egen kropp som utgangspunkt; de lever i en naturlig yogisk tilstand. På barneyoga leker vi med bevegelser og tempo, og fletter historier inn i det hele. Målet er ikke å lære posisjoner eller forstå begreper, men å ha det gøy! Slik kan frø såes i barnet, som siden kan spire og gro i gode yogaaspiranter. Foreldre må gjerne være med og delta sammen med barna, for dere er barnas forbilder, og de vil herme alt dere gjør!  Legg bort egne ambisjoner og krav til prestasjon og bli med og lek! Gjør ditt beste, uten å være streng med hvordan øvelsene ser ut på utsida 🙂
 
14.00
Global Yoga Fire – passer alle nivå! I denne klassen åpner vi opp i området rundt hjertet, skaper varme i kjernen og gir din indre ild næring gjennom pusten. Kan du la ilden brenne kraftig og lidenskapelig, og samtidig holde roen? «Move with your heart and not with your head, and then take that with you off the yoga mat».
Donasjonsbasert yogaklasse til inntekt for Rådgivning for spiseforstyrrelser. Ved Global Yoga Trondheim.
15.00
El Ri yoga – tilpasset alle nivå. Ved yoga-instruktør El Ri. Mange spennende øvelser for å vektlegge forskjellig biomekanikk i kroppen. Denne timen vil basere seg på å lære bort verktøy som mer oppmerksomt nærvær med alle sanser, hvor kroppen fysisk, mentalt og emosjonelt får bevege seg gjennom asanas av flyt, styrke og balanse til herlig musikk i bakgrunnen.  After many years of practicing the physical aspect of yoga, El Ri Flataas  discovered the fuller nature of yoga in 2009. More than just a place to exercise, her mat became a sanctuary where she was able to reflect, focus and tune out. Over time and through regular practice, her desire to deepen her understanding of yoga and the yogic lifestyle led her to Yoga Teacher Training with Laurel Hodory & Faculty in 2014 where she received her certification to teach Ashtanga and Hatha yoga.
 
16.00
«From Sunrise to Sunset». Vinyasa yoga som tilpasses alle nivå. En klasse inspirert av de fire himmelretningene. Fra spirende morgengry i øst, solens og ildens kraft i sør, solnedgang, refleksjon og innhøsting i vest, for deretter å lande i hvile mot nattens nord. Bli med på en reise inn til deg selv, i ett livets mandala. (Global Yoga Trondheim)
 
17.00
5 Rytmer  med Loan TP Hoang, 5 Rytmer-lærer med praksis i Trondheim. 5 Rytmer er en unik og original dansepraksis skapt og utviklet av Gabrielle Roth. De fem rytmene er grunnleggende livsrytmer. Ingen trinn eller danseteknikk. Kom og beveg deg akkurat slik kroppen din har lyst til å bevege seg! De 5 rytmene er en grunnstruktur som vi kan gjenkjenne i oss selv, i våre livsykluser og i all natur som vi er del av. Vi er alle i kontinuerlig bevegelse gjennom livet. Energier beveger seg kontinuerlig gjennom oss enten vi er bevisst dette eller ikke. Denne bølgende energien er en dyp flyt, selve livskraften og essensen i alt levende liv. I vår natur er vi alle dansere. Loan er en intuitiv instruktør, som selv har danset siden 1998. Hun er med i kunst- og performanceprosjektet CrotonicX. 
 
18.00
El Ri yoga, en power vinyasa-klasse for primær bevegelse og bedre stamina. Mer øvet nivå.
* Introduksjon (vi vil gå gjennom noen anatomiske betingelser for å bygge opp vår praksis med et stabilt og solid fundament)
* Oppvåkning av ledd og muskler
* Stillinger og overganger (dynamiske bevegelser med pusten som rytme)
* Restriksjon og fleksibilitet
* Savasana (avslapning og integrering)
Viktig: Ingen tunge måltider minst 2 timer før denne klassen, frukt og nøtter, te er ok, ingen kullsyreholdig drikke eller alkohol, komfortable klær er viktige.
After many years of practicing the physical aspect of yoga, El Ri Flataas  discovered the fuller nature of yoga in 2009. More than just a place to exercise, her mat became a sanctuary where she was able to reflect, focus and tune out. Over time and through regular practice, her desire to deepen her understanding of yoga and the yogic lifestyle led her to Yoga Teacher Training with Laurel Hodory & Faculty in 2014 where she received her certification to teach Ashtanga and Hatha yoga.
 
19.00
Relaxation and Releasing Fear. Suzana Westaway. Kundalini yoga is an ancient yoga style. It is a powerful technology where a practitioner works with the body and its subtle energies in a holistic way. This has a deep and fast effect on the body-mind-spirit, bringing them to work together.
Suzana Westaway, MSc, is a certified Kundalini Yoga instructor (by the Kundalini Research Institute, US); certified Gong Yoga teacher.
 
Gofoten – lørdag
12.00
Global Yoga For Alle: Dette er en nybegynnerklasse og passer for deg som er ny i yoga eller for deg som vil ha en litt snillere yogapraksis. Dette er en dynamisk klasse hvor du får en snill og rolig tilnærming til yoga med mye veiledning underveis (Global Yoga Trondheim)
 
13.00
Panchakarma, ayurvedisk-behandling for rensing av kroppen og tradisjonelt for å forlenge levetiden med July Huang , Shankha Ayurveda & Yoga Klinikk Trondheim. Ayurveda er det gamle medisinske systemet samt livskunst fra India. Og panchakarma er en klassisk ayurvedisk behandling for rensing og foryngelse. Det fjerner fysiske og mentale blokkeringer og balanserer energiene. I løpet av denne workshopen introduserer July deg for panchakarma, og hvordan det kan hjelpe deg med å opprettholde god helse og vitalitet. Du får også noen ayurvediske tips som du kan ta med deg hjem og øve deg på.
 
14.00
Healing og guidet meditasjon. Roger Høyer og Monica Steen fra Den Gode Fe inviterer til guidet meditasjon og healing. Underveis i den meditative reisen vil vi gi healing til den enkelte og til gruppa som helhet. Vi vil bruke ulike musikkinstrumenter mot slutten av sesjonen, bl.a gong, syngeboller, tromme, didgeridoo – og vi avslutter med å lede dere tilbake til her og nå.
 
15.00
Taijiquan (Tai Chi) med Frode Strand Karlsen. Trondheim Taiji Senter. Taiji er en tradisjonell kinesisk treningsform. Gjennom myke bevegelser, med koordinasjon og struktur styrkes både den fysiske og mentale helsen. Det kan kalles en form for meditasjon i bevegelse, der en flyter som en elv og samtidig er stødig som et fjell. Gjennom å oppdage stillheten i bevegelsene finner man veien til en meditativ tilstand, der tankene stilner og kroppen slapper av. Trondheim Taiji Senter er et fulltidssenter med ukentlige kurs i Taijiquan og Qigong. I tillegg holder vi helgeworkshops i inn- og utland. Hjertelig velkommen til en introduksjonstime hvor du kan få et lite innblikk i Taijiens univers.
 
16.00
Gongbad med gongmester Tor Arne Håve. Når Gongen spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger, dette gir deg en meget dyp avspenning. I tillegg til at GongMasteren kanskje synger/chanter. Lyden har en helende effekt på kroppen og sinnet. Du kan kjenne deg avslappet i flere dager etter en Gongavspenning. Man sier gjerne «Happiness has arrived» etterpå – det er nemlig slik det føles. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom kropp, sinn og sjel – hele deg – det er en helt underbar opplevelse! Du opplever en dyp meditativ tilstand, den tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft.
17.00
Medisinsk yoga med Maiken Sneeggen fra Indrero.no. Rolig yoga for alle. Dyp pust, myke øvelser for indre ro, avspenning med Gong og andre beroligende instrumenter.
18.00
«Global Yoga Gratitude». Yoga som passer alle nivå. En myk og dynamisk klasse, hvor vi fokuserer på bryst- og hjerteåpninger. «Åpne hjertet ditt i takknemlighet, og gi slipp på det som ikke er nyttig for deg». (Global Yoga Trondheim)
19.00
Rolig yoga – oppmerksomt nærvær – pust i bevegelse. Med Sara Støbakk, Sole Yoga. Gjennom rolige øvelser forbinder vi kroppen med pusten og kan gjennom dette roe ned nervesystemet slik at vi kan få til en skikkelig avspenning. Gjennom oppmerksomt nærvær øver vi på å akseptere tingenes (s)til(l)stand.
 
*

Søndag

Wellbeing Lounge – søndag
12.00
Guided visualization with hypnotherapy. With Steve Burgess.
13.00
Kropps-scan. Med Global Yoga Trondheim. En invitasjon til å rette oppmerksomheten inn i kroppen. Gir deg en mulighet til å være tilstede med det som eventuelt dukker opp. Kroppen vår prøver å gi oss signaler, men det er ikke alltid vi får med oss det kroppen forsøker å si. Vi går ofte på våre egne «røde lys». Denne mindfulness-øvelsen gir deg og din kropp 30 minutter sammen. Sammen med oppmerksomhet og nærvær inn i egen kropp. Velkommen!
14.00
Chakrameditasjon og healing. Ved Jannicke Rasmussen og Erna Dahle, Esterella. Velkommen!
15.00
Dao-meditasjon med Frode Strand Karlsen, fra Trondheim Taiji-senter. Dao-meditasjon er den tradisjonelle meditative praksis fra det gamle Kina.
16.00
Gruppehealing med Healingens Hus. Felles meditasjon og healing – velkommen! Healingens Hus er et spirituelt fellesskap i Trondheim, åpent for alle, uavhengig av tro. Et fellesskap som gir kvalitet i hverdagen, hvor man kan snakke om det man har på hjertet, og der man føler at man er verdt noe. Ingen fordømmelse, trygt og mye kjærlighet. Hver onsdag er det gratis meditasjoner hvor alle kan være med.
17.00
iRest Yoga Nidra for avslapning og god søvn ved Markus Aursund, Shankha Ayurveda & Yoga Klinikk Trondheim. Yoga nidra er en gammel meditasjonsteknikk. Du vil ligge på matta og bare la tankene dine følge instruktørens veiledning. Forskning har vist at iRest Yoga Nidra er effektiv for å slappe av og forbedre søvnløshet, depresjon og kroniske smerter. Kom og prøv denne annerledes meditasjonsstilen som gir hvile i kropp og sinn.
 
Open Space –  søndag
12.00
«Global Yoga Water» Yoga som passer alle nivåer. Vann er fylt med visdom og styrke. Det kan bevege seg rundt, eller gjennom, hva som helst. I denne klassen får du bevege deg ut fra følelsen og kunnskapen om at store deler av kroppen din består av flytende materiale. Elementet vann er også koblet sammen med nyrene dine, hvor du finner selve essensen din. Det rene og uberørte, det som virkelig er DEG. La oss se hva som skjer når du vender oppmerksomheten dit og lar yogaen gi næring til ditt sanne jeg. ”When you move, make every transition like a prayer and let every asana be a manifestation”. (Global Yoga Trondheim)
13.00
Medisinsk yoga med Maiken Sneeggen fra Indrero.no. Rolig yoga for alle. Dyp pust, myke øvelser for indre ro, avspenning med Gong og andre beroligende instrumenter. Ei stund for fredfullt sinn og pleie av kropp og sjel.
14.00
Coordinating the Mind, Body, and Soul. Kundalini yoga is an ancient yoga style. It is a powerful technology where a practitioner works with the body and its subtle energies in a holistic way. This has a deep and fast effect on the body-mind-spirit, bringing them to work together.
With Suzana Westaway, MSc, is a certified Kundalini Yoga instructor (by the Kundalini Research Institute, US); certified Gong Yoga teacher (by Gong Yoga, US, where she has trained with Grand Master Mehtab Benton, one of the two living legends of the Gong in the West)
15.00
Rolig yoga – oppmerksomt nærvær – pust i bevegelse: Gjennom rolige øvelser forbinder vi kroppen med pusten og kan gjennom dette roe ned nervesystemet slik at vi kan få til en skikkelig avspenning. Gjennom oppmerksomt nærvær øver vi på å akseptere tingenes (s)til(l)stand. Sara Støbakk, Sole Yoga.
16.00
Acro Yoga: Bli med på en serie morsomme og kreative øvelser som vi løser sammen som gruppe, to og to eller tre og fire sammen. Kanskje får du oppleve følelsen av å fly? Eller følelsen av å være en trygg og sterk base for andre? Du trenger hverken være lett eller sterk for å oppleve dette, acroyoga handler mest om å bli trygg på både seg selv og andre – så det magiske kan skje… «You don’t stop playing because you grow old; you grow old because you stop playing” 🙂 (Global Yoga Trondheim, Yogaens Hus)
17.00
Taijiquan (Tai Chi) med Frode Strand Karlsen. Trondheim Taiji Senter. Taiji er en tradisjonell kinesisk treningsform. Gjennom myke bevegelser, med koordinasjon og struktur styrkes både den fysiske og mentale helsen. Det kan kalles en form for meditasjon i bevegelse, der en flyter som en elv og samtidig er stødig som et fjell. Gjennom å oppdage stillheten i bevegelsene finner man veien til en meditativ tilstand, der tankene stilner og kroppen slapper av. Trondheim Taiji Senter er et fulltidssenter med ukentlige kurs i Taijiquan og Qigong. I tillegg holder vi helgeworkshops i inn- og utland. Hjertelig velkommen til en introduksjonstime hvor du kan få et lite innblikk i Taijiens univers.
 
Gofoten – søndag
12.00
Kvinnesirkel: Wellbeing and your own power. Med Ida Johansen Ingebrigtsen.
I denne kvinnesirkelen har vi intensjonen om å gå inn i oss selv. Hvilke intensjoner vil du ha videre? Hva gjør deg glad? Hva er viktig for deg? Hva skal til for at du skal føle deg vel? Hvilke mål har du for deg selv i forhold til wellbeing – livskvalitet? Vi skal støtte hverandre til å ta steget framover, uansett hvilket utgangspunkt du har.
En kvinnesirkel er et sted du som kvinne/jente skal kunne slappe av, føle støtte og utfordre deg selv i nærvær av andre. Her dannes en sirkel med medmennesker som kan dele erfaringer og inntrykk. Man deler av seg selv, og får så utrolig mye mer tilbake. Siden tidenes morgen har kvinner samlet seg i sirkler, og vi fortsetter tradisjonen. Intensjonen for sirkelen er åpenhet og til støtte. Finn kraft i deg selv sammen med oss. Bli med på kvinnesirkel under Wellbeing Festival!
13.00
5 Rytmer  med Loan TP Hoang, 5 Rytmer-lærer med praksis i Trondheim. 5 Rytmer er en unik og original dansepraksis skapt og utviklet av Gabrielle Roth. De fem rytmene er grunnleggende livsrytmer. Ingen trinn eller danseteknikk. Kom og beveg deg akkurat slik kroppen din har lyst til å bevege seg. De 5 rytmene er en grunnstruktur som vi kan gjenkjenne i oss selv og i i våre livsykluser og i all natur som vi er del av. Vi er alle i kontinuerlig bevegelse gjennom livet. Energier beveger seg kontinuerlig gjennom oss enten vi er bevisst dette eller ikke. Denne bølgende energien er en dyp flyt, selve livskraften og essensen i alt levende liv. I vår natur er vi alle dansere. Loan er en intuitiv instruktør, som selv har danset siden 1998. Hun er med i kunst- og performanceprosjektet CrotonicX. 
14.00
Trommereise-seanse. Med Brita Anjana Skuterud. Kom og bli med inn i drømmeverdenen, med tromme, rasle og vokal.
15.00
Gongbad med gongmester Tor Arne Håve. Når Gongen spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger, dette gir deg en meget dyp avspenning. I tillegg til at GongMasteren kanskje synger/chanter. Lyden har en helende effekt på kroppen og sinnet. Du kan kjenne deg avslappet i flere dager etter en Gongavspenning. Man sier gjerne «Happiness has arrived» etterpå – det er nemlig slik det føles. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom kropp, sinn og sjel – hele deg – det er en helt underbar opplevelse! Du opplever en dyp meditativ tilstand, den tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft.
16.00
Mat som medisin. Ayurvedisk matlaging for velvære til ditt sinn og kropp ved July Huang, Shankha Ayurveda & Yoga Klinikk Trondheim. Ayurveda er det gamle medisinske systemet samt livskunst fra India. I følge ayurveda er vi det vi spiser, og med riktig matkombinasjon kan vi i stor grad forbedre vår helse. Under denne workshopen introduserer July hva ayurveda sier om mat som medisin, og hvordan du kan finne ut hva som er riktig å spise for deg. Du vil få med deg hjem noen Ayurveda-matlagingstips som er lette å starte med.
17.00
Le deg glad og frisk! Med Sara Støbakk, Sole Yoga. Alle trenger vi å le mer! Bli med på en frigjørende og morsom time! Dr. Kataria fra India startet denne morsomme yogaretningen, og han er forbundet med en rekke forskningsprosjekter for å måle fordelene med latter. Nyere studier i USA og India ved bruk av ubetinget latter har bekreftet disse fordelene. Denne vitenskapelige bekreftelsen av det som har blitt observert i tusenvis av lattergrupper markerer et vendepunkt i aksept av latteryoga i næringslivet, i skoler, sykehus, eldresentre og ikke minst hjemme.
 

NB! Kjøp billett på nett og unngår kø!
Åpningstider
Fredag 24. nov: 13.00 – 20.00
Lørdag 25. nov: 11.00 – 20.00
Søndag 26. nov: 11.00 – 18.00

Fullt program her!