Program fredag 24. november

Fredag 24. november 11 – 20

Fullt program

Fredag 24. nov: 11.00 – 20.00
Lørdag 25. nov: 11.00 – 20.00
Søndag 26. nov: 11.00 – 19.00

NB! Kjøp billett på nett bli med i trekningen av to plasser på Detox-retreat med Trine Berge, på herlige Mariagården Retreatsenter! Og du unngår kø!

Workshop Space 

15.00
FELLESREGRESJON. Møt universets kjærlighet og din høyeste visdom gjennom en fellesregresjon. Med Gudrund Sanden. Du kan ta ned visdom og kraft og integrere dette i hverdagen din. Ønsker du å erfare en regresjon i en trygg omgivelse kan dette være en mulighet. Du vil få akkurat de opplevelsene du er klar for. Din høyeste visdom gir deg det i den formen som passer deg aller best. I en fellesregresjon styres prosessen slik at den blir positiv for alle. Jeg renser og leser energien for å skape et trygt og konstruktivt rom. Vi forbinder oss med vår høyeste bevissthet, får svar på spørsmål og styrker energien. Vi kan hente inn tapt eller «frosset» energi, møte våre hjelpere og vår spirituelle veileder, lese i Akasharegisteret, møte sjelegruppen vår, lysvesen eller andre som er viktige for oss. Det vil også være mulig å få individuelle prosesser og/eller samtaler på standen til NFRT, Norsk Forbund for Regresjonsterapi.
16.00
Magedansens magi – workshop for damer i alle aldre. Med Siri Ydstie, Oslo magedansstudio. På denne workshopen får du innføring i magedansens tidløse bevegelser av en av Norges fremste magedansere. Du får oppleve magedansens femininitet, mykhet og sensualitet og samtidig kraftfulle bevegelser. Bevegelsene er hovedsakelig små og presise, noe som både krever og gir fullstendig tilstedeværelse i kroppen her og nå. Mange opplever magedansen som en slags meditasjon i bevegelse og bruker dansen som en del av sin spirituelle vekst. Andre igjen setter mest pris på den fantastiske kroppskontrollen og -holdningen man får, og det kvinnevennlige kroppsidealet dansen står for. Dette er en liten forsmak på Siri og Inner & Outer Journeys Marokkoreise i februar; «Ørkenopplevelser, magedans og yoga». Kom. Bli med! Dette er ren glede. Ingen forkunnskaper nødvendig.
18.00
Northern Light Yoga Presents: Kundalini Yoga with Salila Gyanjot. Kundalini Yoga-lærer, Shakti Dans-lærer, Yogaterapeut, eier og adm. direktør ved Northern Light Yoga og Kundalini Yoga Skolen. Gyanjot har spesialisert seg i de psykologiske og medisinsk helende egenskapene ved Kundalini Yoga, Shakti Dans, Som halvt indisk og bakgrunn fra moderne og samtidsdans, ble Gyanjot introdusert til ulike former for yoga, bevissthet og bevegelse allerede tidlig i sitt liv. Hun har et brennende hjerte for å formidle hvordan Kundalini Yoga kan bidra til økt livskvalitet, glede og balanse. Både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt!
19.00
 

Wellbeing Lounge

13.00
Falun Gong-framvisning. Falun Gong (Falun Dafa) er en gammel kultiveringsmetode for kropp og sinn som baserer seg på de universelle prinsippene Sannhet, Medfølelse og Toleranse. Falun Gong består av fire stående øvelser med myke og langsomme bevegelser og en sittende meditasjon. Øvelsene er til for å foredle kroppen og kan gjøres alene eller sammen med andre. Læres ut ideelt og avgiftsfritt.
Velkommen til introduksjon av øvelsene.
14.00
Ananta yoga-meditasjon med Hanne Lysestøl. For deg som er på veien av åndelig oppvåkning. En guidet meditasjon for å erkjenne kjærlighetens essens og oppleve enhet som din sanne væren – ditt høyere Selv.
Hanne Lysestøl jobber som klarsynt medium og healer på Unity senter i Oslo og vil også fortelle litt om arbeidet med å bistå lysarbeidere i tiden vi er inne i.
15.00
Meditasjon med healingenergier. Borak Lovian guider deg gjennom en meditasjon for å få kjenne på healingenergien både fra moder jord og fra universet. Dette skal hjelpe for å åpne opp energibanene og enklere oppnå kontakt med energiene.
16.00
Detox-Energioverføring for 5 organ-systemer. Ledet av Sebastian Bauer. Energioverføringer er et særtrekk ved qigong. Ved siden av den enkelte utøvers egne – og aktive – qigongtrening, er energioverføringer en slags «passiv qigong». Her blir du ført inn i en dyp tilstand av velvære og avspenning, samtidig som positiv energi (Zheng Qi) blir overført direkte til deg.
Den spesielle detox-energioverføringen for organene hjelper til å forbedre den generelle helsetilstanden. Den renser de indre organene og balanserer de 5 tilhørende emosjonene: angst (nyre), sorg (lunge), sinne (lever), grubling (mage) og overdreven glede/stress (hjerte). «I mer enn 20 år har jeg jobbet med qigong, meditasjon, øst-asiatisk filosofi og livsvisdom og dens fantastiske metoder for helbredelse. Denne kunnskapen kombinerer jeg med viktig innsikt fra den vestlige tradisjonen, og våre begreper om psyke, mening og frihet.
Mitt livsprosjekt er å spre kunnskap om disse kraftfulle metodene og veilede mennesker til mer mening, økt selvbestemmelse, økt livskraft og sann, indre glede. »
17.00
IKYA Meditation™ – en ny innfallsvinkel til meditasjon tilpasset vår tid og vår tids bevissthet. Med Guri Nyhaug. Med elementer fra både dans, yoga, bevegelse og uttrykks terapi, thai chi og rent energetisk arbeide. Hver øvelse representerer forskjellige spirituelle prinsipper og formen er utviklet for å mest mulig effektivt rense ut mønstre, programmeringer og historier – for å skape flyt og tilstedeværelse i din egen søyle og din egen inkarnasjon. Det er gøy, utfordrende og ekspanderende og understøtter skiftet av bevissthet som finner sted på planeten og i oss. Vi er spirituell essens med en kroppslig erfaring.
I denne klassen går vi inn i de mer dynamiske øvelsene av IKYA Meditation™

Love Lounge

13.00
Self-Confidence: Loving what you value and valuing what you Love . With Osiris Montenegro.
When you Love and value yourself, Self-confidence is natural and expressing yourself authentically is effortless. Self-Love and Self-worth become Self-confidence when the inner conflicts of the ego are replaced by the inner authority of Love. This lecture explains how negative self-images generate self-doubt and insecurity, and how to dis-identify from them by paying attention to Love.
14.00
Overgangsalderen – det er nå livet begynner! av Marie Minagawa og Toril Smestad, IKYA Doula Practitioner ved IKYA Klinikken
Lær om de utrolige potensial i denne fasen, som både kvinner og menn kan glede seg til. Samfunnet trenger voksne stemmer, dynamikken i parforholdet endrer seg og dets potensial. Det å bli et menneske er en prosess. Øvelser som åpner opp for potensial i denne fasen.
15.00
Masculine “Tough Love” & Personal Boundaries. With Osiris Montenegro. Is there a difference between masculine and feminine Love? Yes! They provide different functions within social interactions. Masculine Love is NOT exclusive to men. The function of masculine Love includes protection, providing, initiating, and completing actions. This lecture explains why when masculine love is blocked personal boundaries become weak and predators take advantage. Learn when and how to say NO!
16.00
Fra hode til hjerte. Kjetil Haugmo. Opplever du å ikke strekke til og skulle ønske du hadde en klarere vei fremover? Hva hvis du kan gjøre en oppdagelse som gir deg alt du søker? Den viktigste reisen i livet er å gå fra ditt hode til hjerte. Da finner du din mest verdifulle gave, og kan leve ett drømmeliv forbi fatteevne.
Kjetil Haugmo er forfatter av den bestselgende boken «Finn din drivkraft» (fra 2012), og jobber som coach og foredragsholder. Fokuset i hans arbeid er å hjelpe mennesker å ta reisen fra sitt hode til hjerte, og oppdage deres hjertekraft, hvorav de lever ett rikere og bedre liv på alle områder.
17.00
Kjærlighet og suksess. Med Yvette Westrum. Hvorfor er det så vannskelig å finne kjærlighet?? Og hvorfor er det enda vanskeligere når mann er opptatt av åndelig utvikling? Kan det være oss som gjør noe feil, eller er vi bare uheldige? Kan det være kanskje vår fødselsdato som bestemmer dette? Og hvis svaret er ja, kan vi gjøre noe med det?
Foredraget med Yvette gir svar på disse spørsmålene og gir også noen gode tips, som kan navigere dere til et lykkelig kjærlghetsliv. Hun selv hadde meget store utfordringer i kjærlighetslivet, men hun klarte å overvinne “skjebnen” og finne den store kjærligheten.

Open Space

12.00
5 RYTMER. Med Ingrid Brudevoll, Kari Winge og Hege Gabrielsen.. 5 Rytmer er en bevegelsesmeditasjon i 5 deler. De 5 Rytmene kalles Flyt, Stakkato, Kaos, Lyrisk og Stillhet. Til sammen utgjør de en WAVE – en bølge av energi. Hver av rytmene beveger ulike kvaliteter i oss, og har sine egne gaver og sin egen medisin å by på. Du er herved invitert til å prøve! Kle deg løst og ledig, gjerne i flere lag, så du kan ta av deg når du blir varm. Ta med vannflaske. Sko er ikke nødvendig.
13.00
Inversion Therapy (IT) with the founder of The School of Inversion Therapy, Paul Terrell. Inversion Therapy represents a quantum leap in holistic therapy because it very rapidly re-aligns the physical body, the mental body and the emotional body all at the same time. IT slows down the brain so that clients become more aware of their own imbalances and blockages and allows them, at the same time, to release and rebalance them. IT includes a revolutionary system of psychotherapy called, Soul Centred Therapy (SCT) and a coaching method called Soul Centred Coaching (SCC).
14.00
Northern Light Yoga Presents: Yoga Flow with Mats Onsum. Mats leder både lekne Flow Yoga-timer og dyptgående timer i Yin Yoga, og ser på yoga som et fantastisk verktøy for å åpne og trene hjertet, sinnet og kroppen. Han forsøker å gjøre yoga tilgjengelig, men allikevel utfordrende, for alle som deltar – uansett nivå. «Det er viktig for meg at yoga ikke formidles som en utelukkende fysisk greie, da asana-praksisen (de fysiske stillingene) kun utgjør en liten del av helheten. Jeg ønsker med andre ord å formidle yoga som et verktøy for å skape rom for selvaksept, nestekjærlighet og ikke minst lek
15.00
Latter-yoga. Med Caroline Støyva Eriksen. Latter-yoga er et unikt konsept hvor hvem som helst kan le uten spesiell grunn og uten bruk av humor, vitser og komedie. Vi initierer latter som en øvelse i en gruppe ved bruk av øyekontakt og barnlig lekenhet.
Grunnen til at det heter latter yoga er fordi vi kombinerer latterøvelser med yogapust. Dette gjør at kroppen og hjernen får mer oksygen, som gir en følelse av økt energinivå som bidrar til en god helse.
Det er vitenskapelig bevist at kroppen ikke kan skille mellom falsk og ekte latter. Man får de samme psykologiske helsefordelene når man trener på å le, uavhengig om det er ekte eller ikke. Latter-yoga ble startet av legen Madan Kataria fra India i en park i 1995 – det var da kun 5 deltagere. Nå har latter-yoga spredt seg til over 10.000 latter-yoga-klubber over hele verden.
16.00
The Yin Journey: Det er noe inni oss som elsker å reise og å oppdage nye landskap, å utvide våre perspektiver og bevissthet. I en verden hvor kanskje mye er oppdaget og sett, har vi fortsatt bunnløse dyp med ukjente landskap på innsiden. The Yin Journey er en oppdagelsesreise inn i disse verdenene. Reisen blir holdt i et rom hvor også naturens utrolige kraft til å finne tilbake til sitt nullpunkt, sin balanse inviteres inn. Under reisen blir nervesystemet kommunisert med slik at deltakeren overgir seg til en dyp selv-regenererende tilstand hvor kraftfull healing kan finne sted.
Yin Reisen ledes av Kristiane Bryn og Cristo Baltazar. De har mange års erfaring fra forskjellige yogaformer og indre arbeid. Under reisen bruker de begge intuitive evner til å guide mennesker inn i verdener de kanskje allerede var kjent med eller husker fra det fjerne, til steder der magien bor.
17.00
The Groove: Verdens enkleste og morsomste danseopplevelse! Med Med Tine Aggrey. Du lærer simple trinn men veiledes og inspireres til å utforske din egen UNIKE måte å gjøre bevegelsene på. Metodens grunnfilosofi: det finnes ingen riktig eller feil måte å danse på – kun DIN MÅTE, som er like unik som deg! GROOVE eliminerer flink-pike syndrom, Jante-mentalitet og styrker blant annet selvfølelse, kreativitet og indre tilfredshet!
18.00
Hjerteyoga og levende musikk med Maja Thune og John de Kadt. I denne timen gjør vi myk yoga med hjerteåpnere som vil bidra til å forløse innestengte følelser, og pusteøvelser som vil bidra til å roe nervesystemet. Du vil få ulike terapeutiske verktøy hver mandag som du kan anvende hjemme når du kjenner deg stresset, engstelig eller nedtrykt. En del av denne klassen består også av mindfulness med medfølelse og mettameditasjon som vil aktivere positive følelser som takknemlighet, vennlighet og glede.
Velkommen til en terapeutisk time som bringer deg i kontakt med de dypere lagene av bevisstheten og som virker lindrende i møte med angst, stress og depresjon.
19.00
(Maja Thune fortsetter til 19.15)
 
**

12.00

Rom 2
Mediumseanse med beskjeder & portretttegning, ved Adele Leyha. Alle har vi en åndelig veileder som er med oss hele livet. Denne veileder kalles også for hovedguide. Vi har også guider som er med oss i deler av livet. Og vi har de hjelperne som har levd sammen med deg som menneske, og som har dødd og gått over til den andre siden. De kan også komme innom på besøk. I denne seansen vil Adele Leyha formidle beskjeder med tegning fra noen av dem. Guidene vil ellers sende Healing rundt i rommet når dette foregår.
Rom 4
Samisk helbredelse med demonstrasjon og kanalisering. Ved medium Janne Viktil som tar kontakt med den andre siden. Janne er samisk og gir tradisjonell helbredelse, kalt læsing, nedarvet av sin far. Gir behandling. Dyre-tolk, kontakter dine kjæledyr her og på andre siden. Det vil bli kanalisering til frivillig i salen.
Rom 5
Hauteletics presenterer SOMA MOVE® med Eva Katrine Thomsen og SIlje Thorstensen, klasse. SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform – bli med på SOMA MOVE®!
Rom 7
Wellbeing med god fordøyelse. Ved Eva Fjeldstad. Det er ikke alltid like lett å føle «Wellbeing» med dårlig fordøyelse. Dette foredraget handler om hva du kan og bør spise for å få en god fordøyelse og glade tarmbakterier. Foredraget tar utgangspunkt i den nye boka «Takk for maten!» som er fylt med gode tips og råd og i tillegg inneholder mer enn 50 spennende oppskrifter.
Rom 8
Vegetar- og vegan kost – fremtidens diet. Helse- og miljøeffekter av vegetar- og vegankost. Ved Kanu Natur. Hvilke næringsstoffer må vegetarianere og veganere passe på å få nok av i kostholdet? Kan vegetar- og vegankost bidra til å forebygge sykdom? Hvilke kostholdsfaktorer er viktige for å forebygge sykdom og for tidlig død? Hvordan påvirker kostholdet vårt miljø og klimagassutslipp?
 

13.00

Rom 1
Demonstrasjon av tegning av guider og hjelpere med beskjeder. Marcus Burnett tegner portrett av guider og hjelpere til de i salen og gir beskjeder. Marcus er kjent medium fra England, gjennom tv, radio og gjennom kurs og foredrag m.m.
Rom 2
Healing-workshop. Introduksjonskurs til spirituell og holistisk healing.
Tema vi vil ta opp er: Hva er holistisk healing. Hva skal til for å heale andre mennesker. Etikk innen healing Praktisk øvelse i energisansing og healing.
I denne workshoppen kan du finne ut om dine muligheter til å arbeide med healing eller ha det som en hobby.
Workshoppen vil ledes av André Kirsbom som er godkjent lærere i healing både i Norge og England.
Rom 3
Fra hode til hjerte. Kjetil Haugmo. Opplever du å ikke strekke til og skulle ønske du hadde en klarere vei fremover? Hva hvis du kan gjøre en oppdagelse som gir deg alt du søker? Den viktigste reisen i livet er å gå fra ditt hode til hjerte. Da finner du din mest verdifulle gave, og kan leve ett drømmeliv forbi fatteevne.
Kjetil Haugmo er forfatter av den bestselgende boken «Finn din drivkraft» (fra 2012), og jobber som coach og foredragsholder. Fokuset i hans arbeid er å hjelpe mennesker å ta reisen fra sitt hode til hjerte, og oppdage deres hjertekraft, hvorav de lever ett rikere og bedre liv på alle områder.
Rom 4
Nye begynnelser. Med Gro Helen Tørum. Om utfordringene og mulighetene som «de nye frekvensene» skaper. Mange føler en sterkere og sterkere ubalanse og at det indre kompasset er ganske så ute av kurs. Du vil på foredraget få et innblikk i hva dette innebærer – slik at du kan begynne å tilpasse deg det store skiftet vi som menneskehet er inne i – akkurat NÅ.
Rom 5
Flow & Restore. Yogalærer og Teacher Trainer, Elise Jansen. En myk yogaflyt for alle nivåer med fokus på pust og tilstedeværelse, avrundet med Restorative stillinger for dyp avspenning for kropp og sinn.
Rom 6
ELECTROMAGNETIC STRESS. Dr Ivan U. Ghyssaert (Biofit.biz) show you how easy it is to protect yourself from all-invading electromagnetic stress & other negative energies such as enviousness and traumas. Various persons from the audi- ence can be tested kinesiologically. Even unbelievers become convinced.
Rom 7
ENKEL BRUK AV ØNSKEKVIST OG SØKEVINKLER. Ved Nils Kåre Sunde, Norsk Kvistgjengerforening. En kort innføring i bruk av intuitive søkemetoder for å finne jordstråler, vannårer og mye annet. Også kort om hvordan en finner gode og dårlige steder direkte uten først å finne linjene på alle jordstråler.
Nils Kåre er utdannet til Geobiolog av Walter Kraus. (Geobiologi er læren om mennesker og dyrs påvirkning av jordstråling av forskjellige slag).
Rom 8
Ti stille dager. Ved Mette Werner. Forfatter Mette Werner leser fra sin roman Ti stille dager og snakker om hva indernes urgamle erfaring kan si oss i vesten i dag. Hun har selv meditert i mer enn 30 år.
«Siv er i India for å skrive om religiøs kunst. Etter måneder på tog mellom byer og fjell, skal hun endelig falle til ro på en pute med bena i kors. »
Rom 9
Auraen, chakraene og deres betydning. Ved Aura-Visjon. Vi forteller om de ulike betydningene av fargene i Auraen og i Chakraene. Hvor fargene er plassert kan ha forskjellig betydning – og om det er i auraen eller i et chakra. Kan chakraene ha ”feil” farge, og hva betyr i så fall det? Er det sant at Auraen endrer seg hele tiden – og hvorfor skal man da ta aurabilde? Du får et innblikk i betydningen av fargene som gjør at du kan forstå deg selv bedre. Vi har nå det aller nyeste innen Aurafoto med 3D bilder, og rapporter på mange språk – inkludert dansk.
Rom 10
Vår tids barn; Hvem er de – hva vil de – hva trenger de? Hvordan møte behovene hos barn i vår tid og samtidig ta vare på oss selv?
Foredragsholderen Marianne Kleimann Sevåg har over 30 års fartstid som spirituelt orientert lærer i Steinerskole, offentlig skole, høyskoler og barnehage, samt kurs og seminarer. baldron.org

14.00 

Rom 1
Group Healing with Vladimir Pavlushin. Group Healing with Vladimir Pavlushin. Vladimir Pavlushin is a well known East European healer. He sees Energy as the Source of Life and by transmitting this energy to you, he seeks to improve the quality of your life, by reconnecting you to your optimistic, successful self. His wife, Rimma, will answer questions about what you can do personally to make your life happier and make your dreams come true.
Rom 2
Kanalisering og Healing Demonstrasjon  –  Norsk Spiritualistisk Trossamfun. Ønsker du kontakt med dine kjære som har gått bort. Noen av Norges beste medium vil nå demonstrere en slik kontakt for deg på denne storseansen. Demonstrasjonen og informasjonen er ved Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og Norsk Spiritualist Forening. Norsk Spiritualist Forening jobber for å fremme spiritualismen i Norge, gjennom kurs, foredrag og organisering og sertifisering av medium. Norsk Spiritualistisk Trossamfunn tilbyr åndelige og healing kvelder, konfirmasjon, navnedag, bryllup og gravferder. Vi har nå avdelinger i Oslo seks andre steder i Norge.
Rom 3
Lær å lese ansikter – mikro-kroppsspråk. Med Grethe Holtan. Mikro-kroppspråk er bevisste og ubevisste uttrykk i ansiktet som sier noe om personens reaksjoner, stemninger og holdninger. Vi snakker om spenninger og bruk av muskler i ansiktet, uttrykk og øye-aktivitet som forteller noe om hva personen tenker eller føler. Intuitivt kan vi lese andres tanker, intensjon og motivasjon. Når folk bevisst prøver å skjule sine følelser (eller ubevisst undertrykke sine følelser), vil det oppstå et ansiktsuttrykk som ”avslører” følelsen i et veldig kort øyeblikk. (Kilde: psykologiprofessor Paul Ekman.)
Grethe Holtan er forfatter, kursleder, coach og daglig leder av Intuisjonsskolen. Intuisjonsskolen har eksistert i snart 17 år og har vært med i i tv-programmene ”Den andre siden” i kanal Fem og Schrødingers katt i NRK1, samt i mange aviser, magasiner og blader. I september 2017 var Grethe Holtan med i NRK1-serien «Når kjemien stemmer» om nettopp kroppsspråk og mikro-kroppsspråk.  Intuisjonsskolen har kurset og utdannet mange mennesker og har utallige gode resultater å vise til. Både ledere, nøkkelpersonell, team og fagpersoner, samt privatpersoner har gitt svært gode tilbakemeldinger.
Rom 4
LILLI BENDRISS – TETT PÅ… Lilli deler av sin unike erfaring og avslutter med en transekanalisering. – For meg handler livet om å knytte den materielle hverdag sammen med den åndelige, slik at jeg hver eneste dag kan få utnyttet mitt potensiale maksimalt. Jeg liker å kalle meg «livsveileder» og arbeider som kanal eller et medium gjennom kontakt med en åndelig verden. Lilli Bendriss er kjent fra blant annet «Åndenes makt» og «På den andre siden» på TV Norge. Hun har også forfattet boken «Gaven» og vært medforfatter av «Bevissthetsskiftet».
Rom 5
WORKSHOP I TRE MED THERESE CLEMETSEN. TRE (Trauma and Tension Releasing Exercises) er et nytt og viktig bidrag til behandling av traumer, spenninger og stress. TRE består av en serie øvelser som er sammensatt slik at det utløser kroppens naturlige helende ressurser. TRE frigjør spenninger og blokkeringer fra kroppens kjerne, og kan dermed gi en dypere kontakt med deg selv, og få mer energi til å leve. Metoden er utviklet av Dr. David Berceli PhD, mens han arbeidet med krigsrammede mennesker bl.a. i Afrika og Midtøsten. Therese Clemetsen er sertifisert TRE – instruktør level 2 og jobber som enhetsterapeut (METF) med spesialisering innen traumeheling; SE- terapi / Somatic Experiencing (SEP), Brainspotting, TRE og meditasjon.
Rom 6
The complementary functions of Feminine and Masculine Love – in Self-healing and Personal development . With Osiris Montenegro. When you become an adult it is your responsibility to love yourself, to become your own authority that enforces Self-respect, to makes decisions, and maintain internal order, peace and harmony.
These are some of the core elements that come together as Mental Health. What society accepts as a being “normal” is not healthy. The most obvious symptom of “normal mental illness” is the toxic negative self-talk people identify with, and act out as self-sabotage behavior on a regular basis. This lecture clarifies the origin of negative self-talk and how to liberate yourself from it by accessing feminine and masculine Love to heal and mature wounded and underdeveloped parts of yourself.
Rom 7
Purpose & Direction. With Elisabeth Finocchiaro.’ When we know our vision in life is connected to our heart and passions, we can begin to walk with peace and confidence’  Knowing your ‘purpose’ in life can be a huge struggle or confusion for many. We do not seem to realise it is always within in, waiting to be let out. In this talk / interactive time together, Elisabeth Finocchiaro from Uplift Events will extract the best out of her 4 hour course ‘purpose and direction’ and teach us here how to connect to the purpose and leave with a plan on living it.
Rom 8
Tankefeltterapi. Ved Vidar Ramsli. Tankefeltterapi er en evidensbasert terapiform som kombinerer psykologi med meridianlæren fra østlig medisin. I dette foredraget får du vite hva du kan få hjelp med ved hjelp av Tankefeltterapi, og det vil bli praktisk demonstrasjon.
Vidar Ramsli er utdannet Tankefeltterapeut i både USA og Norge, og har egen praksis på Lillestrøm.
Rom 9
Syrebalanse. Om balanse mellom de viktigste syrene i kroppen – og resultatene dette gir. Ved Paal Wingaard.
Rom 10
Hvorfor vi har en hjerne – og hva vi kan lære fra bløtdyret sjøpung. Med Pontus Lüttkens, 2ft.io i samarbeid med Løkka Helse og Velvære AS. – Jeg ønsker fortelle om sjøpungens liv, som vi av evolusjonsmessige grunner kan ta lærdom av. Hva er egentlig behandling – og hva er velvære? Det handler om å mer effektivt arbeide med våre plager, bli mer bevisste på vår kropp og å minske lidelser. Samt å få forståelse for hvordan vi påvirker vår verden med vårt nærvær, og  hvordan vi som terapeuter kan arbeide med bærekraft – sustainability.
Rom 11
MAT SOM GJØR DEG SYK, fysisk og psykisk. Unik behandlingsmetode med gledelige resultater i 30 år. Coach – Helhetsterapeut Reidun Syversen, Helse & Allergisenter & Opplærings Senter.
 

15.00

Rom 1
Fra hode til hjerte. Kjetil Haugmo. Opplever du å ikke strekke til og skulle ønske du hadde en klarere vei fremover? Hva hvis du kan gjøre en oppdagelse som gir deg alt du søker? Den viktigste reisen i livet er å gå fra ditt hode til hjerte. Da finner du din mest verdifulle gave, og kan leve ett drømmeliv forbi fatteevne.
Kjetil Haugmo er forfatter av den bestselgende boken «Finn din drivkraft» (fra 2012), og jobber som coach og foredragsholder. Fokuset i hans arbeid er å hjelpe mennesker å ta reisen fra sitt hode til hjerte, og oppdage deres hjertekraft, hvorav de lever ett rikere og bedre liv på alle områder.
Rom 2
Demonstrasjon av mediumskap: Wenche Tømmervik er et av Norges beste scenemedium og gir meldinger fra kjente og kjære til publikum. Er det din tur til å få en hilsen i dag?
Rom 3
Holistisk skole i Norge. Patrik Swanstrøm, Holistisk Forbund. Øvre Romerikes holistiske skoleprosjekt ønsker å skape en skole som utdanner hele mennesket. Vi presenterer våre tanker, 4 kjerneverdier og hva holistisk pedagogikk.
Forbundet for Holistisk pedagogikk formidler sine tanker om hva en holistisk skole er for noe.
Rom 4
Drum Stories: Drumming and Wisdom Stories, with John de Kadt. Come join us for a mesmerizing evening of wisdom stories and drumming with acclaimed world traveling percussionist, poet and storyteller John de Kadt. This event is oriented towards adults however it is certainly a magical journey for all humans big and small who love to be carried on the wings of adventure, myth and magic.
John de Kadt:  is an internationally acclaimed percussionist, poet, and storyteller. John plays ethnic percussion instruments from across the globe and has a passion for spoken word, whether it’s in poetry, song, rap, or story. He plays with kirtan artists worldwide and is a founding member of the well-known devotional group The Hanumen. Motivated by a love of the earth, community, and wisdom traditions, John’s poetry and story stirs the heart and awakens us towards a remembrance of ourselves and the wildness of the natural world. His sixth album, Speak, was just released in fall of 2016.
Rom 5
(TRE fortsetter)
Rom 6
Praktisk og effektiv sjamanisme for det moderne mennesket! Bli med på et spennende foredrag hvor du vil erfare hvordan mennesker fra ulike yrkesgrupper benytter White Feather sjamanisme på en praktisk måte med særdeles gode resultater i sin jobb og hverdag.
ALLE kan lære sjamanisme! Bli med bak sjamanismens og magiens mystiske forheng! I dette foredraget får du vite hva sjamanisme er samt forklaring på mange av mytene rundt sjamanisme: Hva er en sjaman? Sjamanisme og rusmidler, Sjamanisme og ekstremerfaringer, Sjamanisme og religion, Hvordan arbeider en sjaman? Hva er en sjamandød? I dette foredraget vil du få et praktisk og objektivt målbart bevis på hvordan sjamanisme virker gjennom demonstrasjon av en av metodene for spontanhelbredelse med runene i White Feather Shamanic School®.
Alle deltagerne får gratis tilgang til et online videoseminar med tittelen «Sjamanisme, ritualer og runemagi – mystikk mellom ulike verdener». Foredraget holdes av sjamaner i White Feather Shamanic School®.
Rom 7
Mine nær-døden-opplevelser. Dr. Henning Hai Lee Yang.
Rom 8
IKYA Space Clearing av Else Mulvik og Marit Haukland, IKYA Practitioner ved IKYA Klinkken. Kom og opplev IKYA Space Clearing! IKYA Space clearing er en avansert form for vibrasjonell medisin hvor vi inkluderer alle bevisstheter som en del av den levende pustende virkeligheten vi alle er en del av. Kjenn hvordan den kan både harmonisere, løfte og rense ut energier i hjemmet ditt gjennom en interaktiv demo.
Rom 9
NUMEROLOGY BY DR IVAN U. GHYSSAERT / BIOFIT.BIZ. Dr. Ivan U. Ghyssaert helps you to become more harmonious and succesful in all realms of Life.
Rom 10
ØNSKER DU Å LÆRE KIRURGISK HEALING? Med hjelpere fra andre dimensjoner. Ved Naomi Sol. Denne type hea- ling går dypere og raskere enn vanlig healing. Dette foretas i form av bruk av Energi-instrumenter. Jobber i fortid, nåtid og fremtid. En veldig spennende måte å arbeide på seg selv og med andre. Og du får oppleve smakebiter
live under foredraget! Om du tar dette kurset, forsterker det din intuisjon på alle plan, så du får et bedre selvbilde. Naomi Sol er født med sine evner, og sett siden hun var 5 år. Ved Naomi Sol, Hovedlærer for Kirurgisk Healing.
Rom 11
Jeg har noe livsviktig å fortelle deg! Ved Grete-E. Haaland, Kyani. Det handler om å holde seg frisk, både fysisk og psykisk. Hvordan kan du påvirke din egen helse, og hvordan kan du påvirke ditt utseende. Vi ønsker å vise deg en mulighet for økt velvære, både i forhold til kosthold, men også i forhold til hudpleie. Vi ønsker å sette fokus på kosthold og ernæring, velvære og skjønnhetspleie. Med økologiske produker.
Rom 12
Alt som lever lyser: Hvordan vises matkvalitet i biofotonene?
-Lyset i levende celler: biofotoner i planter, dyr og mennesker
-Høyteknologisk og intuitiv kvalitetssikring
-Levende lys = strukturert lys: en helse-hemmelighet
-Lysforurensning: den nye miljøtrusselen?
-Gode råvarer tåler ikke dårlig lys: hvordan behandler jeg maten min?
Kursholderen Raphael Kleimann fra foreningen BALDRON.org gir kurs og behandlinger i hele Europa, bl.a. til tema stråling og helse, spirituell økologi,, lysbiologi, sensitivitet som (opp)gave, mistelteinterapi, meditasjonsforskning. www.nordic-light-association.org
Rom 13
NATURLIG ELLER OVERNATURLIG med klarsynte Mona fra Mona & Marie, som har 30 års erfaring med klientarbeid. Hvordan jeg oppdaget min gave. Hvordan jeg jobber, og hvordan informasjon kan komme på ulike måter, og eksempler på dette. Hvordan du kan åpne og lukke dine chakraer. Hva man kan gjøre for å utvikle sine egne evner og viktigheten av å beskytte seg og sin energi.

16.00

Rom 1
For en bedre verden – start med deg selv. Ved Lena Brittsdatter Johnsen. Ønsker du å bidra til en bedre verden men vet ikke hvordan, om du har nok energi eller selvtillit? Kanskje har du ditt å stri med som gjør det vanskelig å ha overskudd til å hjelpe? Lena Brittsdatter fra Amba er Intuitiv veileder og vil snakke om det å starte med seg selv først, for å åpne opp for eget potensiale og ha noe å gi til andre.
Rom 2
Ånder i hus og på besøk hos deg – Foredrag med spørrerunde. Lær mer om hvordan åndeverden fungerer. Hvorfor kommer de på besøk til deg, hva skal de i ditt hus. Hva vil de og hvordan kan du forholde deg til dem. Hvordan kan du snakke med dem. Dette og mange andre spørsmål vil bli tatt opp på foredraget. Vi garanterer en spennende time, hvor du kan lære en masse og få et bedre forholdt til åndeverden.
Foredraget vil være med André Kirsebom, medium, healer og leder av Norske Spiritualist Forening.
Rom 3
Lær kunsten å lykkes med å bryte ut fra en vanskelig livssituasjon (helse, jobb, økonomi m.m.)!

 Ved Pål-Esben Wanvig. Hva er årsakene til vi mislykkes med å forandre oss selv? Under foredraget vil Pål-Esben Wanvig gi deg en interessant og lettfattelig introduksjon til HVORDAN din hjerne fungerer og HVORFOR du har problemer på jobben, med sjefen, med din partner, med økonomi, med din helse og med å finne tilbake til din sjels ønsker. Du vil også få en introduksjon til effektive metoder for å kunne ENDRE årsaken til dine problemer slik at du kan skru av autopiloten og bli mer fri til å leve det livet DU SELV ønsker!
I 2003 møtte Pål-Esben veggen og var nær ved å miste livet. Foredraget beskriver den viktigste innsikten på hans vei fra håpløshet, tomhet, depresjon, desperasjon og utbrenthet til et liv fylt med glede, mening, livsgnist og sjelefred. Du får høre om hvordan du kan benytte en unik kombinasjon av vestlig skolemedisin, alternativ medisin samt urgamle metoder og filosofi til å finne årsaken og løsningen på dine alvorlige problemer.
Alle deltagerne på foredraget får ett av Pål-Esbens online videoseminarer med effektive metoder for å skape positiv forandring i ditt liv helt gratis!
Pål-Esben Wanvig har bakgrunn som sivilingeniør og valgte å gå en sjamanistisk vei etter at skolemedisinen ikke kunne hjelpe han etter et livstruende burnout i 2003. I dag jobber han i Norge og flere andre land som profesjonell spirituell lærer, sjaman, runemester, journalist og forfatter sammen med sin kone Maria.
Rom 4
(Drum Stories: Drumming and Wisdom Stories, with John de Kadt – fortsetter)
Rom 5
Female Embodiment. With Alva Jaguar Dancer Dille. Awaken and revitalise your body through Sacred Movement and dance.
Rom 6
ATLASKORRIGERING ENGELHEART. Ved Waltraud Amundsen. Atlas i korrekt stilling er grunnmuren for god helse. – En feilstilling mellom hodet og C1 eller Atlas kan være årsak til mindre eller større problemer i kroppen vår.
Det inviteres til å stille spørsmål under presentasjonen. Foredraget avsluttes med en demonstrasjon.
Rom 7
Programmer deg selv til suksess med selvhypnose. Med Kirsten Topp. 7th Path Selv-Hypnose© er en effektiv og dybdegående form for selvhypnose. Vil du: gå ned i vekt, redusere stress, ha bedre selvfølelse eller selvtillit, sove bedre, tenke mer positivt, være mer avslappet til eksamen, ″få ting gjort″, få mer indre ro, slutte med dårlige vaner, kunne tale i forsamlinger, forbedre sportsprestasjoner eller andre vaner og mønstre du ønsker å forandre? Mange profesjonelle sportsutøvere bruker selvhypnose til å optimere prestasjonene deres.
Rom 8
Bodywork – emosjoner og kronisk smerte. Med Maria Høier. – Jeg har på min reise gjennom akupunktur, NLP, circling, reading og tantra gjort meg noen gode erfaringer og tanker rundt dette med bindevev og emosjonell smerte. Nå handler det om tilnærmingen kropp-hode, snarere enn hode-kropp. Mitt utgangspunkt som terapeut innenfor mental helse var at jeg ønske å hjelpe folk som sliter med eksempelvis depresjon, angst, sorg, PTSD – eller generelt sett bare kjenner på den normale og lett gjenkjennelige luggingen livet gir i tide og utide:)
Jeg har erfart at jeg bare kan hjelpe folk til en viss grad uten at jeg samtidig må adressere deres fysiske kropp, i kjærlighet. Fordi våre emosjoner og vår fysiske kropp er direkte sammenflettet.
Rom 9
Gruppehealing med transehealing – møt dine guider-øvelse. Med Andreas Nærlie. Sitt ned, slapp av og nyt healingenergien i gruppehealingen. Det blir også informasjon og øvelse i transehealing. Transe forbindes med å gå inn i en endret bevissthet tilstand (dyp meditasjon) og et nært samarbeid med være åndelige guider. Spennende opplevelser med intense, men behagelige energier.
Rom 10
«Jeg vil fortelle deg en hemmelighet…..» Ved Jan Fredrik Johanessen. Jeg skal fortelle deg en hemmelighet om en ny norsk oppfinnelse som gir deg krystallklart og naturlig foredlet vann. Uten filter,batteri og strøm fester du denne innretningen direkte på vannrøret. Du åpner vannkranen og den kinetiske energien fra vannet som passerer, trigger enheten, den skrus på, kan du si og der skjer en energi overføring fra vanngeneratoren som den kalles, og inn i vannstømmen.Straks blir vannmolekylene endret, de blir mindre, beveger seg raskere, slutter og klumpe seg sammen, har mindre overflatespenning (det er derfor du kjenner at vannet er blitt silkemykt og lett å drikke!) og bærer mer ENERGI inn i cellene dine, hydrerer kroppen adskillig raskere, renser og restituerer kroppen raskere.
Rom 11
Fra gråstein til gull: Redesign med Kjell Nordström – Baron von Bulldog. Heller enn å kaste det gamle, la deg inspirere til å skape noe nytt av klær du ikke lenger bruker. Kjell Nordtröm er en av landets ledende designere og vil fortelle om sin erfaring og sine ideer omkring redesign. Velkommen!
Rom 12
Huset som helseoase. ”Byggbiologi” (Building Biology) arbeider med et helhetlig konsept for hus og helse. Hva kan vi gjøre for å sørge for at hjemmet vårt blir et godt sted å være? Om lys og farger, byggematerialer og former, om å bruke de gode frekvensene og skjerme mot mobilstråling og elektrostress; skape trivsel hjemme og på kontoret; kvitte seg med dårlige energier og stoffer.
Ved Marianne Kleimann Sevåg, terapeut og pedagog, medgründer av BALDRON, Norsk Byggbiologi Forening og Nordic Light Association. Master i Environmental education.
Rom 13
Ny alternativ lysbehandling basert på ny norsk oppfinnelse. Ved Tom Tellefsen, Akulight AS. Gunalight: lansering av ny banebrytede norsk oppfinnelse. Gunalight er en norsk omsøkt patentert oppfinnelse som du enkelt og smertefritt kan benytte selv. Gunalight er bruk av lysenergi via definerte punkter på kroppen. Oppfinnelsen bygger på læren om akupunktur og er sammensatt av nyutviklet og spesialtilpasset teknologi. Dette produktet vil det garantert bli pratet mye om i tiden fremover.

17.00

Rom 1
Den tantriske seksualitet til forskjell fra den vestlige seksualitet. Med Shalini Lind
. Mange rygger tilbake når de hører ordet Tantra, fordi det assosieres med sex. Andre kaster seg over Tantra i håp om å få et nytt forhold til sin seksualitet. Shalini tar utgangspunkt i forskjellen mellom den vestlige og den tantriske seksualiteten. Hun viser hvordan Tantra åpner for et genuint samspill mellom mann og kvinne på alle plan, dersom vi ivaretar forskjelligheten mellom de to kjønn og det gis plass for begges spiritualitet. Målet med Tantra er en livsform som vektlegger gleden ved hellig samvær, en kjærlighetsfylt opplevelse av vår kropp, tid for skjønnhet og nytelse i hverdagen, så vel som i seksualiteten. Det påvirker parforholdet, relasjonene vi har til andre mennesker og samfunnet vi skaper.
Rom 2
Stemmetest og høre hvordan blomster synger! Med medium Colin Kingshott, Florachology. Visste du at planter synger sin egen lille melodi? Phytosonus Bioresonance Plant Sounds – Utrolig spennende nyhet som du aldri har sett før!
En ny generasjon produkter basert på et unikt konsept kalt PHYTOSONUS plantebehandling, som har sitt utspring i opptak av lyder direkte fra plantene.
Alle planter har en sjeletone – det har også du og på foredraget får du høre hvordan en plante synger i naturen, og hvordan en stemmetest utføres. Den kan fortelle deg hvor i kroppen /chakra du har lite energi eller for mye energi. Denne ubalansen kan rettes opp ved bruk av PhytoSonus plante essenser og chakra oljer som aktiviserer vannet i cellene.
Colin Kingshott er en kjent innovatør og nytenker innen krystaller, lyd, vibrasjoner og farger. Har lang erfaring som medium. Foredraget er på lettfattelig engelsk.
Rom 3
KANALISERING. Med Azaris Tommy Fredriksen. – De siste årene har jeg kanalisert forskjellige åndelige vesener fra forskjellige dimensjoner av eksistensen (engler, erkeengler, oppstegne Mestre og andre lysvesener). Dette er en seanse der du vil oppleve en slik kanalisering. Kanaliseringene innholder oftest spirituell informasjon om hvordan håndtere livet best mulig, illusjonen vi lever i og hvordan huske hvem vi er og komme ut med vår Storhet. Det åpnes ofte for spørsmål fra salen. Åndene som kanaliseres har en stor kjærlighet for oss alle og livet, noe du vil kunne føle under en slik seanse. Jeg, Azaris Fredriksen, er mangeårig terapeut og lærer og grunnlegger av Norsk Senter for Bevissthet.
Rom 4
Big Drumcircle & Meditaion! With Magordrum, hungarian drum makers. If you would like to know more about drums and drumming, come and enjoy our drum meditation/drumcircle! Magordrum make handcrafted musical instruments, which is two small family crafts company. At our stand you can find drums from 2 different professional drum makers from Hungary. Every drum made from carefully selected hight quality materials to create longlife, unique, hearthful drums. We are part of this festival from so may years and now we are back again with beautiful new drums, thoose are waiting for new loving owner. Everybody can find drum, who likes to make music, from beginner to professional musicians. You are so welcome at our stand!
Rom 5
GESTALTSANG – Utforsking av stemme og uttrykk i terapi. Ved Gro Siri Ognøy Johansen. Har du lyst å lære mer om stemmen din? Av og til kan stemmen virke hemmende og pusten låse seg når vi skal opptre eller snakke med andre. Stemmen er som oftest relatert til hva vi føler i kroppen. I denne mini-workshopen vil jeg, som stemmeterapeut. utforske stemmen din sammen med deg.
Rom 6
Helse i Fokus. Er du tom for energi etter jobb? Ved Ingvild Bergseie, Velværeinstituttet. Sover du godt om natta? Har du noen kilo for mye? Kom og hør hvordan jeg har fått mer overskudd og energi ved å legge om kostholdet.
Rom 7
Det du må vite om svimmelhet (20 min). Knut Einar Sandbakken og Marius Monssveen etablerte i 2013 klinikken Move på Lørenskog. De er begge utdannet i Australia og har til sammen over 20-års erfaring som autoriserte kiropraktorer. Siden 2010 har de spesialisert seg på undersøkelse og behandling av svimmelhet.
Ved å kombinere utvidet fagkunnskap om svimmelhet med ekspertise på nerver, muskler- og ledd oppnås effektiv behandling og resultater som varer.
Gutta på Move inviterer deg med på en kunnskapsreise inn i svimmelhetens verden.
Lær mer om svimmelhetssymptomer, vanlige diagnoser og behandling som virker.
Rom 8
Vannet: den flytende krystallen! En innføring i vannets dynamikk og helbredende potensial. Nyeste forskning viser at vann ikke bare er et kjemisk stoff, det bærer livskraft, energi og informasjon. Men: vi må lære oss å forstå vannets språk! Bli kjent med flytende krystaller, med vannets 4. aggregattilstand, med fri energi i vann etc. Vi vil vise en rekke vakre bilder av bl.a. sensitiv krystallisasjon (Emoto, alkymi), strømningsforskning (Schwenk, Schauberger) og blomsteressenser. Dette er bare noen av veiene til en dypere forståelse av vannet, jordens mest dyrebare substans. Den mest avanserte vannforskningen manifesteres i nye produkter for liv, skjønnhet og helse.
Raphael Kleimann fra foreningen BALDRON.org er rådgiver for stråling og helse, energiterapeut og gir kurs og behandlinger i hele Europa. Han jobber også med temaene spirituell økologi, stråling og helse, sensitivitet som (opp)gave, or er initiativtaker til ”Sommerukene Spirituell Økologi” (www.summerweek.baldron.org)
Rom 9
SLIK ER LIVET ETTER DØDEN. Ved Roar Krogshus. En presentasjon av hva en mengde bøker, radio- og TV-pro- grammer og medier beskriver hva som venter oss fra vi går over til «livet etter livet» og frem til vi blir født på ny. Hør de fantastiske sammenfallende beretningene og at det finnes ingen død!
Rom 10
6. sans – minikurs i mediumskap. Med Chriss Iren Grenstadbakk. Ønsker du vite mer om energier, hvordan energier påvirker deg og de rundt deg, i hverdagen. Hvordan utvikle deg og lære noen hvordan å håndtere energier. Kanskje vil noen vil motta klarsyn under kurset.
Rom 11
AURARENSING OG CHAKRABALANSERING med Marie Bodén fra Mona & Marie, klarsynt og medial med 30 års erfaring med healing. Praktiske øvelser der vi effektivt lærer oss å rensa auraen och styrke den. Hvordan vi kan bruke dette i hverdagen for å beskytte oss mot negativitet og energitap. Samt som forberedelse før meditasjon.
Rom 12
ACCESS BARS: Gi slipp på begrensninger som holder deg tilbake fra å leve ditt beste liv. Ved Catrin Alhaug. Under foredraget vil du bli introdusert til en rekke enkle verktøy som du kan begynne å bruke med en gang for at livet kan komme til deg med letthet, glede og herlighet og et av disse er Access Bars©. Access Bars© er en enkelt teknikk hvor du lett berører 32 ulike punkter på hodet for å «slette» gamle mønstre for å åpne opp for nye muligheter til å endre hva enn du måtte ønske i livet ditt. Teknikken ble utviklet i USA for ca 26 år siden av grunnleggeren av Access Consciousness Grary Douglas og Dr. Dain Heer. I dag er Access er representert i 173 land og vokser stadig. Catrin Alhaug: Etter å ha «møtt veggen» i 2010 prøvde Catrin utallige former for tradisjonell og alternative behandling for depresjon, utmattelse, og angst. Sommeren 2013 hadde hun sin første Access Bars-behandling og opplevde store forandringer i energi, livskraft og motivasjon. I dag er Catrin Access Consciousness Certified Facilitator.
 

18.00

Rom 1
«Say yes to Happiness». Ved Victoria Christensen. Hvordan du kan en gang for alle kan leve det livet du har drømt om. Hvorfor Universelle lover ikke funker? Det er deg som bestemmer over din skjebne, enten du er klar over det eller ikke. I foredraget vil jeg forklare enkel og tydelig  redskapet som virker. Hvordan du virkelig tiltrekker deg ekte glede, harmoni, kjærlighet og overflod som værer. Lær mer om hvordan jeg selv har forandret livet mitt med disse prinsipper og snudde mitt skjebne for alltid. Jeg vil gjerne dele dette kunnskaper med så mange som mulig. Du trenger ikke å strebe for å få hva det er din rett fra fødselen: Å få et liv full av kjærlighet uten å strebe for det.
Rom 3
Styrke gjennom sensitivitet? Mistelteinens hemmelighet

  • Helse og selvutvikling: et spørsmål om koherens, dvs. indre samstemthet?
  • ”Biographical Healing”: Hvert individ har sitt eget personlig livsplan. Men hvordan kan vi huske det vi har tatt oss fore?
  • Mistelteinen: resonator for «det sanne jeget»
  • Samspillet mellom mistelteinene og ulike trearter: kosmisk visdom og jordisk forankring
  • Helbredende arketyper
  • Partnerforhold og seksualitet i vår tid
  • Å møte og forvandle ondskap
  • ‘The big picture’: Erfaringer med misteltein blomsteressenser i spirituell økologi og organisasjonsutvikling

Raphael Kleimann fra foreningen BALDRON.org er utvikler av Mistle-Tree-Esssences og gir kurs og behandlinger i hele Europa. Han jobber også med temaene spirituell økologi, stråling og helse, sensitivitet som (opp)gave, meditasjonsforskning www.baldron.org
Rom 5
Yoga & meditasjonens magiske vei til indre glede med Trine Berge. (1t 15 min) Velkommen til denne herlige yogaklassen med Trine Berge. Yoga og meditasjon er gode verktøy for å komme mer i kontakt med deg selv, ditt indre liv og glede.  Det kan også være en port til både vår kropp, sinn og sjel. Vi har alle mange potensialer og drømmer i oss, men ofte står våre mønstre, blokkeringer og gamle historier i veien. Trine Berge har gjennom 20 år jobbet med å komme mer i kontakt med den indre gleden, og har erfart at den kommer når man klarer å bryte igjennom og frigjøre seg fra sine mønstre og blokkeringer slik at man går mer i takt med sitt hjertes drømmer! Dette er en liten forsmak på Trine Berge og Inner & Outer Journeys Retreat til Bali til våren. Kom. Bli med på en livgivende yogaklasse. For alle nivåer.
Rom 6
«Jeg, i dette øyeblikk.» En workshop med refleksjon, meditative øvelser og deling, som kan gi inspirasjon til transformasjon i sannhet og glede.
Denne workshop ledes av Arne Molvik, 61 år. Arne har gjennom de siste 20 år sett på sin indre natur gjennom meditasjon og ulike metoder og øvelser. Han deler i munterhet av sine erfaringer og erkjennelser gjennom eget liv. Arne har tidligere jobbet som behandler i egen klinikk, og jobber i dag som veileder i arbeidsmarkedstiltak.
Rom 7
Meditasjon – en enkel måte å oppnå indre fred. Ved Oslo meditasjonsskole. Vi lever veldig stressfylte liv og veldig ofte mangler vi en enkel og naturlig måte å avslappe kroppen, sinnet og hjertene våre. Kom og lær mantrameditasjonsteknikker som kan hjelpe deg å oppnå indre ro og glede i hverdagen.
Rom 8
HVORDAN LÆRE AKUPUNKTUR RASKT OG RIMELIG. Ved Gustav Arnolf Heggelund. Vår skole lærer deg på en rask og rimelig måte å forstå behandlingsprinsippet i kinesiologi og akupunktur. Du kan da bruke og forstå en dansk akupunkturbok med mer en 2500 sykdommer og tilstander. Boken er skrevet av 10 danske leger som er akupunktører. Undervisningen er i 3 trinn. 1- Østlig filosofi. 2- Kinesiologi TFH. 3- Aku- punktur. Til sammen 13 kurshelger ca 1 og 1/2 år. www.helbredi.com

19.00

Rom 1
Colour Stories – Which story are you living? With Mark Wentworth. Every colour we surround ourselves with has a story to tell, is it your green sofa that has the key to your new relationship, or is it the blue sky and red flowers on your screensaver that reveal the next steps towards your dream job? All are waiting patiently to tell your colour story.
Colour Specialist Mark Wentworth is the creator of Colour PsychoDynamics, a life enhancing method integrating colour therapy.  Mark’s book “Add a Little Colour to Your Life” is available in four languages.
Rom 5
Yoga & meditasjonens magiske vei til indre glede med Trine Berge. Fortsetter.
**

Fullt program

Fredag 24. nov: 11.00 – 20.00
Lørdag 25. nov: 11.00 – 20.00
Søndag 26. nov: 11.00 – 19.00